Werken bij Sweet Lake Italy!

WE WANT YOU! 
 
We zijn op zoek naar sprankelend service-talent, zowel fulltime als op basis van oproep. Zie jij jezelf hier vijf dagen in de week ronddartelen of zoek je gewoon een leuke afleiding naast je studie? Voeg je dan nu toe aan de SLI-formule! Een combinatie van ervaren alleskunners, geweldige gastvrijheid en een beetje gekke maar gezellige chaos, afgetopt met een snufje Italiaanse cuisine. PIZZA FOR PRESIDENT!
 
Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan nu met 1) een leuke foto waarop je op en top jezelf bent, 2) vijf woorden die jou omschrijven en 3) je tofste ervaring met gastvrijheid. We zijn ook wel een klein beetje benieuwd naar je werkervaring, dus vertel ook iets over je laatste werkplek. Stuur deze info naar hr@dekkerzoetermeer.nl en wie weet sta jij binnenkort wel bij ons te shinen.