SICILY IN THE SAND GEANNULEERD

Het evenement is geannuleerd.


Het is zomertijd, oftewel ‘Sicily In The Sand’ tijd! Kom dit jaar naar de tweede editie van dit strandfeest dat plaats vindt op ons stadsstrand. Na een succesvolle eerste editie staat de tweede editie gepland van 24 t/m 26 augustus 2018! Bovendien is de toegang tot dit evenement GRATIS en heb je geen ticket nodig!


STRANDFEEST ACTIVITEITEN

In het weekend van 24 t/m 26 augustus kunnen de slippers weer aan en de zonnebril op tijdens hét City Beach Festival van Zoetermeer en omstreken. De BBQ is aan, er zijn biertjes voor de mannen en bubbels voor de dames. En de kids, die vermaken zich met de vele (water)activiteiten. Wij zorgen ervoor dat je dit jaar helemaal niet op vakantie hoeft!

Samen met familie, vrienden en/of collega’s kan jij genieten van diverse food & drink stations! Zo is er tijdens het strandfeest een barbecue gedeelte, een plek waar jij terecht kan voor heerlijke pasta’s, pizza’s, frisse salades en verkoelende ijsjes, een crostini corner waar genoten kan worden van heerlijke Italiaanse bites en meer!

Naast de lekkernijen is er ook entertainment voor jong en oud! Zo kan er op zaterdag tussen 13.00 en 19.00 uur gesupt worden. Daarnaast kan je ook heerlijk ontspannen of een heerlijk dansje doen op de muziek van een live DJ! Met wie maak jij er een heerlijk zomers uitje van?


MEER INFO

Reserveren is niet noodzakelijk. Strijk simpelweg neer in de lounge of op één van de strandbedjes en bepaal zelf wanneer je toe bent aan een drankje en/of gerechtje. Geniet van het ultieme vakantiegevoel met daarbij het passende motto ”Life is better in flip flops’!

TIJDEN

Zoals hierboven vermeldt vindt de tweede editie plaats op 24, 25 en 26 augustus 2018.  Vrijdag 24 augustus vanaf 17.00 uur, zaterdag 25 augustus van 11.00 tot 23.00 uur en zondag 26 augustus van 11.00 tot 21.00 uur. Mocht je dus nog niet genoeg hebben gehad van één dag, dan ben je natuurlijk weer van harte welkom op de andere dagen. Maak jij er een strandweekend van?

BETALEN

Voor het nuttigen van drankjes en hapjes kan je bij aanvang muntjes kopen of een stempelkaart voor € 50,- t.w.v. van € 55,- aanschaffen. Op deze manier zorg je ervoor dat jij en je gezelschap niets hoeven te missen van de heerlijke hapjes en drankjes tijdens het City Beach Festival!

AFTERMOVIE

Bekijk voor een leuke sfeerimpressie de aftermovie van de eerste geslaagde editie vorig jaar. In de loop van het evenement vind je meer informatie op zowel de Facebook pagina van Sicily In The Sand  als op onze andere kanalen.