Vier kerst bij Sweet Lake Italy!

Op dinsdag 25 en woensdag 26 december 2018 kunt u écht genieten bij Sweet Lake Italy! Wij verwelkomen u graag voor heerlijke menu’s, bereidt vanuit onze open keuken. Bent u benieuwd naar wat we op tafel verzorgen? Bekijk de brochure hier.

FUN
Op beide Kerstdagen is er genoeg te doen bij Dekker Zoetermeer. Voor onze kleine Kerstgasten hebben wij een prachtig indoor speelparadijs, er zijn knutselactiviteiten, een kerstfilm en een bezoek van de Kerstman!

BOWLEN
Op 1ste en 2de Kerstdag is het ook mogelijk om uw brunch of diner te combineren met voorafgaand of na afloop een uur bowlen. Ons bowlingcentrum is geopend van 10:00 tot 23:00 uur. Graag vooraf reserveren. De prijs van een bowlingbaan bedraagt € 29,75 per baan, per uur (max. 6 personen per bowlingbaan).

ESCAPE ROOM
Een avontuurlijke ontsnapping beleven tijdens de Kerstdagen? Reserveer dan één van onze vier escape rooms bij Dekker Zoetermeer. De escape rooms zijn geopend van 11:00 tot 23:00 uur. Graag vooraf reserveren. Minimaal 2 en maximaal 5 personen per escape room.

BEKIJK KERSTBROCHURE