Vraag en antwoord

Staat jouw antwoord hier niet bij? Dan horen we uiteraard graag van je via het contactformulier.

Kan ik met een groep reserveren?

Ja, vinden we leuk! We bieden diverse arrangementen, ook in combinatie met Bowling en Escape Rooms. Meer informatie hierover vind je bij ‘Arrangementen’.

Verzorgen jullie ook verjaardagsfeestjes?

Absoluut, daar zijn we goed in, voor jong én oud. Meer informatie hierover vind je bij ‘Vier je Feestje’.

Kan ik ook voor een zakelijke lunch bij jullie terecht?

Ook dat is mogelijk. Vanaf 15 personen is dit op basis van een arrangement of als buffet. Liever een lunch op eigen locatie? We bieden geen bezorgservice, maar het is wel mogelijk om een bestelling te plaatsen – zie menu voor de mogelijkheden – en deze bij ons af te halen. We hebben ca. 30 – 45 minuten nodig voor het voorbereiden van een bestelling.

informatie

Wat algemene informatie kan natuurlijk geen kwaad. Wil je meer informatie? Dan horen we graag van je.

Parkeren

Er zijn ruim 500 gratis parkeerplaatsen, waaronder ook een aantal plekken met laadpaal voor elektrische auto.

Vacatures

SOUSCHEF

Wat zoeken we?

Een fijnproever natuurlijk! Als Souschef werk je samen met de keukenmanager en je collega-souschefs en ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de Keuken. Je hebt een opleiding vanaf niveau 3/4 SVH en relevante en aantoonbare leidinggevende- en werkervaring (Mediterrane keuken is een pre).

Je bent ambitieus, prestatiegericht en streeft naar kwaliteit. Je bent stressbestendig en kunt omgaan met piekbelasting. Je bent kritisch, zowel naar jezelf als naar collega’s. Gedegen, aantoonbare kennis van HACCP is een harde eis voor deze functie.

Wat ga je doen?

In een team van 11+ medewerkers (inclusief leerlingen) bereid je elke dag de lekkerste gerechten (met verse en seizoensgebonden producten) voor onze gasten in restaurant Sweet Lake Italy (met terras en stadsstrand), restaurant l’Elephant, het Sportrestaurant en voor Banqueting/Evenementen. Een mooie en dynamische en afwissellende werkplek, want je bent werkzaam op alle afdelingen.

Als team streven jullie naar de perfecte beleving van onze gasten. Dit doe je door actief mee te werken in de dagelijkse operatie. Bij afwezigheid vervang je je collega-Souschef en je rapporteert aan de Keukenmanager.

Wat bieden we?

Een functie op basis van 38 uur per week. Samenwerken met enthousiaste collega’s binnen een dynamisch team. Salaris conform cao, en aan het einde van het jaar een knallend personeelsfeest met onze collega’s van Dekker Warmond.

#TeamDekker

Werk jij graag samen met collega’s om, op een effectieve en efficiënte wijze met daarbij een gezonde dosis humor, resultaat te boeken? Dan ben jij absoluut #TeamDekker en nodigen we je graag uit om te solliciteren via de button of door direct te mailen naar vacatures@dekkerzoetermeer.nl. We ontvangen graag je CV met motivatie.


ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Wie zoeken wij?

Ben jij die gemotiveerde smaakbewuste kok? Werk je graag met verse producten en is koken echt jouw ding? Hou je van afwisselend en hard werken in een professioneel keukenteam en wil jij je verder ontwikkelen in onze keukenbrigade? Solliciteer dan direct!

Wat verwachten wij van jou?

Je kunt goed samenwerken, je bent collegiaal en gaat altijd voor het beste resultaat. Door jouw flexibele en positieve instelling hebben onze gasten een toptijd bij ons. Je gezonde dosis humor, gastgerichtheid en efficiënte manier van werken maken jou tot de ideale #TEAMDEKKER collega.

Wat doe je?

Jij maakt het verschil. Je bereidt de mooiste gerechten en met jouw passie voor koken weet je onze gasten iedere keer weer te verrassen. Van saté, pizza of kreeft, van 2 tot 500 couverts, jij gaat samen met jouw collega’s tot het uiterste om de smaak, presentatie en kwaliteit iedere dag weer te garanderen. Daarnaast verzorg je natuurlijk de mise en place voor onze restaurants.

Wat bieden wij?

Een professionele organisatie die goede begeleiding en trainingen biedt, flexibele werktijden, een goed salaris en een winstdeling aan het einde van het jaar. Daarnaast ontvangen Dekker medewerkers interessante kortingen op het gebruik van faciliteiten binnen Dekker Zoetermeer.


MEDEWERKER SPOELKEUKEN

Wat zoeken we?

Frisse, opgeruimde jongens en meiden die goed zelfstandig kunnen werken, maar ook op hun plek zijn binnen een team. Je bent stressbestendig en kunt omgaan met piekbelasting. Je hebt kennis van HACCP of bent bereid om hierover te leren. Verder ben je woonachtig in (de omgeving van) Zoetermeer en gemiddeld twee diensten per week beschikbaar.

Wat ga je doen?

Kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in je (af)wasmachine. Vuile vaat erin, schone vaat eruit. Dat dus. Handen uit de mouwen en ervoor zorgen dat dat de spoelkeuken er piekfijn uit ziet, waardoor je collega’s in de keuken en bediening geen stress hebben omdat ze nooit misgrijpen op borden, glaswerk en bestek. Fijn!

Wat bieden we?

Een functie op oproepbasis met afwisseling in werkzaamheden, maar ook in diensten (avond/weekend). Samenwerken met enthousiaste collega’s binnen een dynamisch team. Salaris conform CAO, zo nu en dan met feestdagen een cadeautje en aan het einde van het jaar een knallend personeelsfeest met onze collega’s van Dekker Warmond.

#TeamDekker

Werk jij graag samen met collega’s om, op een effectieve en efficiënte wijze met daarbij een gezonde dosis humor, resultaat te boeken? Dan ben jij absoluut #TeamDekker en nodigen we je graag uit om te solliciteren via de button of door direct te mailen naar vacatures@dekkerzoetermeer.nl. We ontvangen graag je CV met motivatie.


PIZZABAKKER

Wie zoeken wij?

Ben jij die gemotiveerde pizzabakker die weet dat pizza’s niet alleen lekker moeten zijn maar het ook verdienen om gezien te worden? Ben jij die pizzabakker die niet bang is voor de nieuwsgierige ogen van onze gasten terwijl jij vakkundig je pizza’s maakt? Wil je werken in een professioneel keukenteam en samen met onze ervaren collega’s de show stelen in onze open keuken? Solliciteer dan direct!

Geen ervaring met het bakken van pizza’s? Geen probleem! Wij gaan het je leren!

Wat verwachten wij van jou?

Je kunt goed samenwerken, je bent collegiaal en gaat altijd voor het voor de hoogste kwaliteit. Door jouw flexibele en positieve instelling hebben onze gasten een toptijd bij ons. Je gezonde dosis humor, gastgerichtheid en efficiënte manier van werken maken jou tot de ideale #TEAMDEKKER collega.

Wat doe je?

Jij maakt het verschil. Samen met jouw collega’s ga je voor de mooiste en lekkerste pizza’s. Jij weet als geen ander dat pizza een beleving is. Daarnaast verzorg je met het keukenteam natuurlijk de mise en place voor SWEET LAKE ITALY en onze andere restaurants.

Wat bieden wij?

Een professionele organisatie die goede begeleiding en trainingen biedt, flexibele werktijden en een goed salaris en winstdeling aan het einde van het jaar. Daarnaast ontvangen Dekker medewerkers interessante kortingen op het gebruik van faciliteiten binnen Dekker Zoetermeer.

 

 

Route

Sweet Lake Italy is te vinden in het pand van Dekker Zoetermeer. Wij zijn te vinden op het volgende adres:

Scheglaan 12
2718 KZ Zoetermeer

Wij zijn te vinden op de Scheglaan 12 in Zoetermeer, kom je gezellig langs?

Stuur ons een berichtje.

Wij zullen je uiteraard zo spoedig mogelijk beantwoorden.